Annons:
Etikettom-sajten-ifokus
Läst 13320 ggr
NatasjaHemby
2016-08-29 04:00

Café Siam

Café Siam, för dig som är aktiv medlem eller uppfödare.

Siames iFokus har idag över 1700 medlemmar och de flesta trådar kan läsas av alla. Även personer som inte är medlemmar eller inloggade på iFokus kan läsa dessa trådar och de flesta kommentarer. Det finns även en sluten avdelning, där endast tillagda medlemmar kan läsa och skriva. Här behandlar vi ämnen som kan vara känsliga, exempelvis varningar för oseriösa köpare eller andra ämnen som bör diskuteras enskilt.

Har du inte tillgång till Café Siam kan det bero på följande:

  • Du saknar personlig presentation på din privata sida.

  • Du har ett anonymt alias, varav det ej framgår att du är uppfödare.

  • Du har ett nytt medlemskap och har ännu inte hunnit göra dig känd på sajten.

  • Du är inte tillräckligt aktiv - du skriver sällan inlägg och deltar inte i diskussionstrådarna.

Medlemskap söker du genom att skicka ett privat meddelande till Sajtvärd eller Medarbetare. Du bör ha en personlig presentation på din privata sida, där det framgår vem du är. Har du uppfödning, ska ditt stamnamn stå med i presentationen. På detta vis kan vi alla vara säkra på att det blir en Kategori där inga obehöriga slipper in.

Tänk på att endast känsliga ämnen behandlas i Café Siam. Tänk efter noga innan inlägg placeras i den slutna kategorin, så att inte viktig information undgår att nå ut till alla medlemmar. Vill du visa upp dina kattungar eller diskutera vanliga ämnen så placeras inlägget i någon av de publika kategorierna.

Café Siam är tänkt som en "djungeltelegraf" för oss som föder upp de orientaliska raserna. Här kan vi snabbt få ut viktig information rörande avel och uppfödning till våra uppfödarkollegor, utan att ens behöva lyfta på telefonluren.

SE*Simbelmynes

Annons:
Upp till toppen
Annons: