Avel & genetik

Fodervärd finnes!!

2013-01-21 04:51 #0 av: [idaskoog]

Hej!

Jag heter Ida och bor i Stockholm i ett stort hus med sambo,två kattvana hundar och en steriliserad honkatt. Jag älskar djur och i synnerhet katter. Jag arbetar som volontär på katthemmet i Vaxholm samt med akutgruppen.com och har många års erfarenhet av att dels nappa små kattungar och att hjälpa skygga och sjuka katter med mediciner etc. Jag arbetar även natt som sjuksköterska och min sambo arbetar dagtid så det är alltid någon hemma hos oss.

Jag är nu ute efter att bli fodervärd åt någon uppfödare av katter. Jag är mycket intresserad av avel och utställningar och vill gärna hålla på med detta, därför känns det som att vara fodervärd är en bra början!

Jag kan tänka mig både avelshane eller hona och hjälper gärna till med kattungarna. Som sagt alla bra tips är välkommna men allra helst önskar jag att någon uppfödare kontaktar mig. Jag skulle så gärna vilja uppfylla mina drömmar om att vara fodervärd och få en inblick i aveln av katter.

Mvh

Ida Skoog

 

Anmäl
2013-01-21 10:59 #1 av: Lejdet

Du har PM

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.