Kattungar till salu/sökes

En kompis till Balder

2020-06-06 22:26 #0 av: sirenvidhavet

Hej!

Vår fina fyraårige oriental Balder miste sin fantastiska kattfarbror och kompis Caesar nyligen. Balder saknar sin kompis och vi har börjat leta efter en ny vän till honom. 

I första hand letar vi efter en kattunge men vi kan även tänka oss en vuxen katt upp till 4 år. Då vill vi att den är en frisk och kastrerad hankatt. Vi är väldigt förtjusta i siameser och orientaler, som vi har haft sedan 2005, och ser gärna att det blir en likasinnad vän. Det är ett stort plus om katten är van vid barn. Vi hoppas även att den nya kompisen är snäll, utan dominanta drag.

Vår familj består av min man, dotter (14 år), son (8 år) och mig själv, och så Balder förstås. Vi bor i villa och hos oss är katterna innekatter.

Om ni har katten vi söker, hör av er!

Vänliga hälsningar

Christina

Anmäl
2020-06-07 10:26 #1 av: Asynjas

Hoppas ni hittar en kompis till er fina kille ❤️

Anmäl
2020-06-18 07:08 #2 av: SEQJOUZ

Jag har inga kattungar nu, men kommer inom kort para min Balineshona Mimmi med Petja som finns med bilder här i gruppen. Det blir både Balines och Siames med eller utan vitfläck pch tabbys,
Vi finns på FB SE* Qjou'z Cattery

Vet att Rebecca Nordal SE* Utopia Nova väntar kull snart finns på FB , blir Sia och Osh, finns i Skåne och vi finns i Skövde.

Lycka till att finna ny kompis ❤

Anmäl
2020-06-29 11:48 #3 av: sirenvidhavet

SEQOUZ: Bra att veta. Jag har fått kontakt med en uppfödare i Skåne som har en kull klar för tingning om två veckor. Får se om vi har lycka där. 😊

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.