Kattungar till salu/sökes

Brunmaskad siamesflicka till salu

2019-01-26 19:41 #0 av: yahtzeecats

Nu är det en syster kvar i en kull på tre väldigt mysiga och vänliga siameskattungar födda i september.

Brunmaskade "Daim" alias S*Yahtzee's Ya Koala, SIA n, är 4,5 månader gammal och söker sin alldeles egna familj där det ska finnas massor av gos och kärlek. Hon är en vacker brunmaskad tjej med så mörkt blå ögon att den blå färgen knappt syns i det svarta ansiktet, precis sådan ögonfärg som en siames ska ha. Som en extra bonus har också den allra mjukaste päls på sin prinsessmage.

Daim vill att det ska finnas en äldre snäll siameskompis eller fler att mysa med då det är hennes stora hobby. Till andra favoritsysslor hör att gosa i knäet eller på bröstkorgen. Daim är uppväxt med barn och van vid att det kan stoja. Våra katter är innekatter med tillgång till övervakad utevistelse och vi önskar motsvarande i hennes nya hem.  Hon levereras vaccinerad 2 ggr mot kattpest och kattsnuva, ID-märkt, avmaskad och friskbesiktigad av veterinär.

Vi bor utanför Stockholm och vi ser gärna att Daim finner sitt nya hem i Stockholmstrakten.  Ler

Om du känner att du är den rätta som kan ge Daim ett tryggt hem med massor av gos och kärlek i hela hennes liv så ta kontakt på epost: yahtzeecats@gmail.com 

"Daim" är registrerad i SVERAK och hon har bara siameser i sin stamtavla. Pappa är Geishagoll Winter Walkabout (SIA a) och mamma är Choircats Bless Me Babe (SIA f). 

Anmäl
2019-02-08 13:37 #1 av: yahtzeecats

Koala finns fortfarande tillgänglig för det rätta hemmet. :-)

Anmäl
2019-02-09 09:20 #2 av: NatasjaHemby

Hon är jättefin! Hjärta

SE*Simbelmynes

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.