Omplacering

Extrahem

2018-09-10 17:53 #0 av: Jossefina

Hej! 

Världens bästa kattkompisar: Simon (osh 5 år) och Indra (balines 3 år). Vi bor på Kungsholmen / Marieberg i Stockholm. Älskar dom och vill vara med dem jämt men med ensam vårdnad kan jag ibland känna mig lite låst.

Jag kommer ursprungligen från Göteborg och har min familj där. Simon bodde med mig innan flytt och när vi var kvar i Göteborg kunde han vara hos mina föräldrar, där han var van att vistas, om jag tex åkte bort.  Jag funderar nu på att hitta motsvarande hem för katterna. Någonstans där de är välkomna, dit de kan återkomma och känna sig trygga. Som ett extra hem/delfodervärd.

De är fina med varandra och jag pratar mycket med dem båda två. Simon som är äldst pysslar om Indra och de sover oftast tillsammans i en liten hög. Simon gillar att apportera. Indra föredrar att jaga en knut på ett snöre :) De går på låda, äter med aptit och älskar att kela/ligga i knät. De är inte vana med barn eller andra djur och gillar nog när det är ganska så lugnt. 

Är nyfiken - finns någon som önskar kattsällskap men mer ibland än helatiden??
Kontakta mig gärna! Hälsar / Åsa

Anmäl
2018-11-15 19:30 #1 av: NatasjaHemby

Hur har det gått, har du funnit någon kattvakt till dina älsklingar?

SE*Simbelmynes

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.