Omplacering

Omplacering Sökes

2018-04-24 21:51 #0 av: Lindas Harmoni

Hej,

Mitt namn är Linda. Jag bor på Värmdö i skärgården utanför Stockholm. Jag är 40 år och  jag har en fin, lekfull och ungdomlig siameskille på snart 13 år.  Vi har just mist en livskamrat, halvbror till min andra siames. Vi är båda Väldigt ledsna. Jag har haft dem sedan de var små och har lärt mig att förstå dessa individer och rasen mycket väl. Helt underbara är de.  Även om jag är hemma väldigt mycket  (jobbar deltid och mycket hemifrån) och umgås med mina katter/min katt i övrigt hela tiden, så saknar jag och min siames som blev ensam, mer sällskap och han  saknar att busa och kura ihop sig bredvid en kompis på en av alla mysiga ställen med värmedynor som vi har.  Nu vill han knappt att jag ska lämna rummet han befinner sig i.  Eventuellt kan vi tänka oss att ta emot två stycken som behöver ett nytt hem. 

Jag hoppas att du hör av dig om du funderar på att omplacera din katt till ett förevigt hem<3

Med vänlig hälsning,

Linda.

Anmäl
2018-04-25 13:43 #1 av: NatasjaHemby

Hej!

Beklagar sorgen efter din katt Blomma Hoppas att ni snart hittar en ny vän eller två. Har du tittat bland annonserna under fliken "Omplaceringar" här på sidan? Det har kommit upp några omplaceringsannonser sista tiden. Annars tipsar jag dig om att kontakta uppfödare in din närhet. Många uppfödare har ett stort kontaktnät och har de inte själva någon katt för omplacering så är det god chans att de vet någon annan som har.

Uppfödare kan du hitta här:
http://www.sogrupp.se/uppfodare/uppfodare-uppdelade-efter-lan/
https://siameslinjen.se/katter/uppfodare/
https://siames.ifokus.se/discussions/528b6c678e0e7444be00071f-lista-over-uppfodare?stickies-1

Lycka till!
Natasja, sajtvärd på Siames iFokus

SE*Simbelmynes

Anmäl
2018-05-12 08:16 #2 av: MonicaLagerquist

Beklagar sorgen.

Hoppas att du hittar en katt som faller dig i smaken.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.