Omplacering

Siameserna Flizan & Inez söker nytt hem

2017-09-01 19:13 #0 av: 4barnsmor

Flizan och Inez söker nytt hem då det inte fungerar i vår katt flock och de inte mår bra.

Flizan och Inez är 2 systrar som är 6 år och är från vår egen uppfödning. Då det nu inte fungerar i flocken behöver vi tyvärr finna ett nytt livslångt och kärleksfullt hem till de.

Flizan är matglad, pratig och framåt. Hon tar gärna för sig både när det gäller gos i soffan och vid matskålen. Hennes syster Inez är väldigt kärleksfull men mer försiktig. Behöver trygghet, stabilitet och lugn och ro och då vill hon gärna gosa i sängen. Dessa katter behöver komma till en lugn familj utan andra djur och med äldre barn. Även bra om du/ni har erfarenhet av katter.

Då de har varit våra kära familjemedlemmar i 6 år är vi väldigt måna om att de kommer till rätt familj för att de ska må bra och jag kommer vara väldigt noggrann med vart de hamnar. Kostnad får vi diskutera då rätt hem är av större värde.

Känner du/ni att ni har den erfarenhet som krävs och kan erbjuda ett kärleksfullt och livslångt hem till 2 underbara katter som behöver lite extra omsorg får ni gärna höra av er så kan vi prata mer och träffas.      

Hälsningar

Caroline Appeltofft

Anmäl
2017-09-01 21:57 #1 av: NatasjaHemby

Hoppas att ni finner rätt hem till dem snart Hjärta Här har varit några förfrågningar om omplaceringar senaste tiden, kanske finner du något intressant bland tidigare inlägg? 

SE*Simbelmynes

Anmäl
2017-09-09 21:53 #2 av: Lejonhjarta

Sååå vackra!! Älskar brynmaskade! HjärtaHoppas verkligen ni hittar ett el två fina hem till skönheterna!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.