Kattungar till salu/sökes

SÖKES kattunge hona Orientalisk/Siames

2017-02-04 18:40 #0 av: Mojma

Hej! Jag söker en hona från seriös uppfödning, som ska passa även att ta en kull på i framtiden dvs ej ha någon defekt som ej är lämplig att avla på.

Givetvis allt enligt regler med kontrollerade friska föräldrar & stamtavla. Angående färg är vi öppna för förslag, inga krav förutom ej helsvart eller helchoklad.

Hör gärna av er, katten kommer få bo med oss i radhus på landet, där vi har stor gräsmatta för att bygga inhängnad kattgård på, katten kommer alltså vara innekatt men med inhängnad gård ute för utevistelse & även promenad i sele om hon kommer tycka om det. Finns en maine coon här hemma som kompis! Svara gärna i tråden så kan vi höras vidare. Vi finns i Örebro, men kan åka ca 25 mil, något mer om så krävs (menar då 25 mil enkel resa) för vår nya familjemedlem! :)

Anmäl
2017-02-05 23:40 #1 av: NatasjaHemby

Hej!

Har du kikat i vår uppfödarlista? Även Siames- och orientalgruppen har en uppfödarlista, där man dessutom kan sortera efter län: HÄR. En tredje uppfödarlista finns hos Siameslinjen: HÄR.

Hoppas att du finner vad du söker Glad

SE*Simbelmynes

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.