Hälsa & beteende

Han katt som kissar inne

2017-01-14 02:34 #0 av: Linda_p78

Jag har en han katt som nu helt plötsligt börja kissa inne. Jag vill ha en kull på honom innan jag kastrerad. Läste man kan ge han katt p piller. Någon som vet om det fungerar?

Anmäl
2017-01-14 05:36 #1 av: Asynjas

Detta är ett bättre alternativ, tycker jag

http://www.stoy.se/kattinfo/kastrera-hankatt-tillfalligt-med-hormonchip/

Anmäl
2017-01-14 14:12 #2 av: kalindas

#0
Man "kan" prova att ge honom en p-spruta, men kan alltid vara lurigt med hormoner. Alternativt får du prova att ha blöja på honom.
Har du någon hona som är tänkt att para honom med eller någon som är intresserad av att låna honom? Hur länge behöver du ha honom fertil?
Annars mår de oftast bäst av att få vara kastrater. Alt. prova supelorinchippet som #1 skriver ovan. Men det finns ingen garanti på att han blir fertil igen eller slutar kissa och de kan ta år innan det går ur kroppen.

Anmäl
2017-01-17 12:04 #3 av: Lejonhjarta

Välkommen till blöj"barnens" värld. ;-) Har äntligen bägge mina hanar kastrerade nu men innan dess har jag haft bägge två med blöjor.

Som jag sett det så finns det tre alternativ om du vill hålla en KISSekatt fertil. Antingen sätter du på honom blöja eller så låter du honom vara i ett rum där han får gå med rumpan bar å kissa där han vill. Självklart bo ihop m en annan kattkompis där inne. Eller överleva m att han kissar och torka, spraya och  svära ve och förbannelse. Skämtar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.