iFokus info

Sajtvärden är tillbaka!

2016-10-23 18:27 #0 av: NatasjaHemby

Hej alla medlemmar!

Jag vill börja med att ursäkta min låga aktivitetsnivå den senaste tiden. Jag har varit här inne varje dag och läst alla inlägg och meddelanden, men inte orkat skriva så mycket. Nu har min livssituation ändrats och jag kommer att ha mycket mer tid och ork över till sajten igen.

Det kommer snart fler artiklar i artikelserien om kattens färger, bland annat. Dessutom väntar vi smått här hemma, så förhoppningsvis kan jag bomba er med kattungebilder om några veckor Glad

SE*Simbelmynes

Anmäl
2016-10-24 10:19 #1 av: kalindas

Välkommen tillbaka. :-)

Anmäl
2016-10-25 05:52 #2 av: Asynjas

Du gör ett jättejobb - roligt att du har idéer om artiklar osv. Är helt övertygad om att alla här har full förståelse för lägre aktivitetsnivå.
Imponerande att du är inne varje dag.

Anmäl
2016-10-25 10:42 #3 av: Lilla Alviks katteri

jag håller med vad övriga skrivit. Du har fått liv här igen!! Lycka till med kattungarna!!

Anmäl
2016-10-26 00:20 #4 av: Zorcie

Spännande med smått!  :) Lycka till!

Alla kan vi nog skriva under på att livet utanför iFokus tar en hel det tid i anspråk det med! Jag är själv inne här så ofta jag har samvete till det med studier och annat som tar av tiden.

Skulle bara vilja tillägga att det faktiskt egentligen inte åligger sajtvärden att hålla forumet igång, för det är ju upp till oss allihop som rör oss här! Så om det är mindre aktivitet en period behöver ju ingen ha dåligt samvete hur som... :)
Däremot uppskattas de artiklar och all den info som läggs upp - som en fantastisk bonus för oss alla att dela på!

Så jättetack Natasja - jag personligen lär mig massor och har stor nytta av det du lägger upp! (läser just nu PawPeds G2 och kan relatera mycket i artiklarna till det jag läser)

Anmäl
2016-10-26 13:37 #5 av: NatasjaHemby

Tack för alla fina ord Blomma

#4 Du har så rätt, aktivitetsnivån hänger inte på mig som sajtvärd eller oss som moderatorer. Det har bara blivit så att jag haft dåligt samvete för att jag har en hel hög med halvskriva artiklar som jag inte ens orkat titta på de senaste veckorna. Nu är jag bara så glad över att ha lust att ta tag i saker igen Glad

SE*Simbelmynes

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.