Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Omplacering

Siameshane söker nytt hem – med kompis!

2016-05-01 19:00 #0 av: [Donnie]

Vår kära blåmaskade siames på nio år – Donnie – har blivit ensam efter att hans bror och närmaste lekkamrat gick bort efter en tids sjukdom. Donnie själv är frisk som en nötkärna (seniorkoll gjord för ca en månad sedan) men för närvarande rastlös och i behov av en ny vän att umgås och leka med.

Vi hussar jobbar fulltid vilket fungerade fint tidigare när Donnie och hans bror kunde umgås med varandra dagtid.

Vi söker nu dig som själv har siames eller annan oriental och som kan tänka dig att välkomna vår intelligenta och sociala katt till ditt hem! Själva bor vi i Stockholm, men vi kan tänka oss att resa för rätt hem.

Även om det gör ont i hjärtat är vi övertygade om att ett nytt hem med en ny lekkamrat är den bästa lösningen för Donnie. Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer!

Anmäl
2016-05-01 19:29 #1 av: Aleya

Önskar att denna fina herren får ett nytt och kärleksfullt hem.💗

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Värd för Endometrios samt medarbetare för Julen

Anmäl
2016-05-01 19:42 #2 av: [Donnie]

Tack Aleya #1 Det hoppas vi också! :-)

Anmäl
2016-05-02 04:28 #3 av: Boggsvea

Varför inte skaffa en ny vän till honom? Tycker synd om honom om han måste flytta till nytt hem när han är så gammal.Då mister han ju hela sin familj och inte bara sin kompis😢Är man en intelligent & klok katt måste ju det vara väldigt jobbigt för honom.Mvh/Birgitta

Anmäl
2016-05-02 07:58 #4 av: [Donnie]

Hej Birgitta #3! Vi är naturligtvis medvetna om detta, men har planer på  att flytta utomlands inom två år. Därför vill vi inte ta på oss ett nytt litet liv som vi kommer bli fästa vid. Donnie har bott hemifrån vid två lite längre perioder (Fem månader och tre månader) tidigare utan några problem. Han anpassar sig väl och har inga problem att te sig till andra människor som ger honom kärlek, utom möjligtvis barn som kryper eller precis har lärt sig att gå så att de fortfarande inte riktigt har koll på motoriken. I övrigt ligger han gärna i knäet hos kompisar (eller främlingar för den delen) som kommer på besök, så länge dom kliar honom under hakan :-)

Anmäl
2016-05-04 02:07 #5 av: Axelo1

Hej, vtänkte höra vart i vårt långa land ni befinner er i? Vi har själva haft en blåmaskad siameshane som tyvärr gick bort i Januari, vi har sedan dess kollat runt lite efter någon som kan fylla tomrummet. Dock var vår förra katt ensam i hushållet men bwhövde sällan känna sig ensam pga att jag studerar hemifrån. Finns det någon mail/nr att nå dig på? :)
Mvh Axel

Edit: Såg dock nu att ni letade hem med kompis

Anmäl
2016-05-04 13:30 #6 av: [Donnie]

Hej Axel #5 Donnie behöver en kattkompis även om ni är hemma mycket, så tyvärr är han nog inte rätt katt för er. Lycka till med ert sökande!

Anmäl
2016-05-23 20:18 #7 av: HeddaEleonora

Här finns en siames som också blivit ensam, vi kanske ska prata med varandra. Har skickat ett privat meddelande

Anmäl
2016-07-15 10:13 #8 av: sirenvidhavet

Hej!
Hur har det gått för Donnie?

I dagarna blev vår siames Caesar snart 9 år ensam då hans kompis somnade in efter en tids sjukdom. Har just börjat kolla runt efter en lämplig kompis gärna kastrerad siames/oriental hane i samma ålder.

Med vänlig hälsning,
Christina

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.