Kattungar till salu/sökes

S*Green delicious kattungar som söker nya hem..

2016-02-06 13:25 #0 av: Greendelicious

Hej alla kattvänner!

Jag heter S*Green delicious Söt och jag och mina syskon söker nya hem. Vi vill helst komma till ett hem där vi får villkorslös kärlek, god mat och en kompis att leka med. Vi älskar barn då vi nu bor i en barnfamilj. Barnen här hemma är grabbar allihopa så vi är vana med lite tuffare tag. Åldrarna på barnen är en på 4 år och två stycken på snart 2 år. Det är jättespännande med barn och vi vet aldrig vad för roliga lekar man kan få vara med på. 

Min mamma är S*Green delicious Skri och hon är den bästa mamman man kan ha och vacker är hon med. 

Min pappa är S*Asynjas Hel-Mer och han är jätte rolig att busa med.

Båda mina föräldrar är PRA-fria.

Vi är födda 23/11-15 och känner att vi nu är mer än redo för ett vuxenliv utan våra föräldrar, då dem har börjat bli så tjatiga på senaste tiden. 

Med denna text om oss hoppas jag att någon där ute känner att dem gärna vill ha just mig eller någon av mina syskon som inneboende. Vill in veta med om oss kan ni gå in på www.greendelicios.se eller höra av er till våran uppfödare på nr 073-5108903.

Kram på er alla som tog er tiden att läsa om oss.

Mvh Söt

Anmäl
2016-02-06 14:43 #1 av: kalindas

Kär

Anmäl
2016-02-06 14:56 #2 av: Asynjas

Så fina de är farfar hälsar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.