Omplacering

Brun orientalhona vill flytta

2015-11-02 16:04 #0 av: MaritaMedLångtAnvändarnamn

Nu är det dags för vår tjej att flytta till ett nytt hem där hon förhoppningsvis kan trivas lite bättre.

SE*Variety Show Dark and Delicious, eller som vi kallar henne; Ulla, är snart 2 år och redo för att ta nästa steg i livet. Hon är en helt underbar tös på alla sätt, men har visat att hon helt enkelt inte trivs att bo i barnfamilj. Därför väljer vi nu att kastrera henne och låta henne gå vidare som sällskap till sina nya ägare. Kollar intresset här först, men annars får vi testa blocket.

Vi bor strax utanför Göteborg, transport går alltid att ordna till rätt hem.

Ring gärna vid intresse, är inte inne här så ofta :)

0704171345

Anmäl
2015-11-02 17:10 #1 av: kalindas

Var en här nedan som sökte en svart hane till sällskap, kanske en kastrerad chokladhona hade intresserat dem?  

/Elisa

Anmäl
2015-11-02 17:32 #2 av: MaritaMedLångtAnvändarnamn

Skrev i hennes tråd nu, får se om hon nappar :)

Anmäl
2015-11-02 17:44 #3 av: Lejdet

Mycket möjligt att hon skulle trivas som kastrat hos er. Inte läge att prova det först?

Anmäl
2015-11-02 17:58 #4 av: MaritaMedLångtAnvändarnamn

Nja, hon är väldigt nervös bland barn och har varit det från start när vi fick hem henne, vet inte vad som kan ha hänt hos uppfödaren då dottern (9 år) är uppväxt med katter och läser dem väldigt väl när de vill vara ifred osv, så hon har aldrig blivit felbehandlad.

Först och främst känns som att hon har så mycket mer att få hos en familj utan barn, som inte vi kan erbjuda henne. Min dotter accepteras enligt Ulla i korta perioder, men så snart hon tar hem kompisar, även om de är totalt ointresserade av katterna, så blir Ulla supernervös och visar det tydligt.

Utöver det är jag väldigt intresserad av avel och vill gärna fortsätta med det, men att ha ytterligare en kastrerad tös i flocken blir lite för mycket helt enkelt. Och eftersom hon vantrivs känns det som det rätta valet att låta henne flytta till ett nytt hem där rätt förutsättningar finns, hur ont det än gör.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.