Omplacering

Hermes och Harriet söker nytt hem

2015-08-25 14:06 #0 av: 4barnsmor

Kärleksfullt och livslångt hem sökes till siameserna Hermes och Harriet!


Vi söker ett nytt, kärleksfullt och livslångt hem åt Harriet och Hermesp.g.a att vi har drabbats av allergi i familjen.

Harriet är mycket intelligent, modig och kelig, och hon kan inte få nog av gosande. Hon kryper gärna in under tröjan och täcket, och sover vanligtvis hela natten tätt intill husse.

Hermes är stor och härlig och älskar att bli kliad på magen. Han är pratglad och vill ha mycket uppmärksamhet och närhet. Han älskar att leka, gärna med ett rep som han apporterar.

Katterna är snart 5 år, säljs bara tillsammans och är innekatter men älskar att vara utomhus - dock bara i sele, de är mycket nyfikna och snälla. Båda katterna är kastrerade, har stamtavla och i övrigt friska. 

Då båda är älskade familjemedlemmar är vi är väldigt måna om att de kommer till ett seriöst, kärleksfullt och livslång hem. Därför är vi angelägna om att träffa er och ni får träffa katterna innan vi alla bestämmer oss för om ni är deras nästa familj. Pris kan vi diskutera oss fram till då det inte är det väsentliga utan det viktiga är att det är rätt familj.

Hör gärna av er så kan vi prata mer och kanske planera in ett möte.

Hälsningar

Caroline Appeltofft

caroline@ccac.se

070-767 43 22

Anmäl
2015-09-21 14:31 #1 av: 4barnsmor

Puffar upp denna då den fortfarande är aktuell.

Anmäl
2015-09-21 15:02 #2 av: berthagenn

Hur går det?

Anmäl
2015-09-21 15:29 #3 av: 4barnsmor

Väldigt lugnt så jag puffar upp den igen.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.