2015-02-21 13:07 #0 av: Liltith

Vi har blivit tvungna att ta det tråkiga beslutet att omplacera vår fina kille Wille född 2013.
Han började mobba en av våra sphynxflickor och när sedan vår sphynxkille gick av p-chippet och började hävda sin plats så blev det ohållbart här hemma. Vi har nu katterna i två grupper och varvar med att få vara ute i lägenheten vilket för mig är helt ohållbart i längden.
Jelena är en ungkatt född i juli 2014 och vid första vaccinationen så blev hon jättedålig och hängde mellan liv och död ett tag innan hon repade sig. Efter detta har hon haft episoder med nysningar och snor som vi har hjälpt av med L-lysin då det är konstaterat att det var calici och herpes. Vi valde att hålla henne kvar hemma och se hur hon skulle fungera och nu har hon varit frisk med endast små nysningar vid enstaka tillfällen och det är nog så som det kommer att fortsätta i hennes fall. Hon är en stor livsglad tjej i övrigt men skall vara i ett sällskapshem utan utställningar och annat som kan trigga. L-lysin kommer man ev få ge henne hela sitt liv eller åtminstone ha hemma och ge som tillskott vid nysningar.
Vi letar efter ett härligt sällskaphem till dessa goa katter där det inte finns några katter sedan innan. PMa mig gärna vid intresse. Katterna finns i Mölndal utanför Göteborg.
Mvh
Lina S*Kuzamkura's Sphynx & Oriental