Utanför ämnet

Yzing´s Yza

2014-10-07 11:07 #0 av: Maria29

För lite mer en 4år sedan hittade jag den här otroligt fina flickan på den här sidan hon placerades om av en kvinna i Dalarna tillsammans med en balines. Båda fick flytta in hos mig och har sedan gett mig så otroligt mycket glädje. Iza som jag kallade henne var min första siames och definitivt inte den sista. Tyvärr så fick hon somna in i fredags efter ha lidit av både FORL och även om hon magrat av rejält den senaste tiden så hade jag inte förstått att levern och njurarna inte orkade med längre (hon hade även ett svagt blåsljud på hjärtat). 

Jag har informerat den ena uppfödaren (Mia) och hon beklagade sorgen men var samtidigt tacksam över att hon fick veta vad som hänt.  Anledningen att jag skriver av mig här är att flera säkert tar omplaceringar vilket jag starkt rekomenderar mina kat4 som jag hittat här har varit/är otroligt fina är att inte glömma att uppfödarna uppskattar att få veta vad som händer.

Sajtvärd på Lantdjur i Fokus & medis på Vinthundar i Fokus

Anmäl
2014-10-07 11:34 #1 av: kalindas

R.I.P Hjärta
När jag i framtiden skaffar kat 4 katter igen blir det nog omplacering är också.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.