Allmänt kattprat

Huskatt hane sökes

2014-07-23 08:56 #0 av: Zarianne-lie

Hej alla trevliga kattägare som skriver så härliga inlägg.

Har en förfrågan. Jobbar extra som god man till en kvinna som har det magert men som älskar katter. Hennes älskade huskatt avled av hög ålder (18) och hon blev otröstlig.  Hon ordnade en ny via katthemmet som påminde om den tidigare men katten var tyvärr sjuk coh avled inom ett år. Nu känner hon sig ensam och önskar få lite sällskap men har inte råd att betala några jättesummor eller ta hand om en sjuk katt.  Så hennes förhoppning är att någon har en glad hane - gör inget om han är ett par år.  Ej svart/vit då den skulle likna gamla katten för mycket.  Den behöver finnas i Stockholmsområdet för att enkelt kunna förflyttas. 

Tar en välbehövlig semester på söndag  - ett par veckor - men tills dess jag återkommer kanske en vänlig själ har läst och förbarmat sig över min huvudman. 

Tack på förhand!


 

Anmäl
2014-07-23 09:09 #1 av: kalindas

Kolla med katthemmen. Finns många fina katter som behöver hem. Både vuxna och kattungar som behöver hem. Vet minst fyra kattungar i Stockholm som söker omplacering. Fast de är inte 12 veckor ännu.
Men som sagt, katthemmen behöver kunder.

Fast du hade nog haft mer lycka i ditt sökande på Katter i Fokus eller Hittekatter i Fokus. Än på ett Siames forum. Skämtar

Anmäl
2014-07-26 16:58 #2 av: Nilla

Ja, ta en titt på Hittekatter.IFokus. :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.