Kattungeprat

Nu är hon här!

2014-06-15 15:14 #0 av: [postmortum91]

Nu är vår siamesflicka här, Ayla!
Hon kom igår
Hon jamar mycket, men jag antar att hon letar efter sina kattkompisar. Jag börjar redan inse att vi antagligen måste skaffa kattkompis till henne, vi får först se hur tajta hon och hunden blir.

Jag och sambon ska jobba tisdag-torsdag, och jag antar att man inte kan lämna en Siameskattunge ensam hemma, även fast hunden är här, eller har jag fel? 

Hon och hunden funkar förvånansvärt bra, redan. Visst hon fräser åt honom, men de kan ändå vara 1 meter ifrån varandra utan att de direkt bryr sig jättemycket. Hunden har förvånat mig, han brukar bli helt galen utomhus när han ser katter, men hemma här så har han skött sig exemplariskt enda sedan hon kom igår.

-Postnatal

Anmäl
2014-06-16 12:22 #1 av: jillan

Grattis! Skönt att det går bra:) bild?

Anmäl
2014-06-17 22:09 #2 av: [postmortum91]

Svårt att ta bra bilder på en sprallig kattunge har jag märkt, så någon bättre än denna har jag inte just nu. Jag är dessutom ingen person som tar bilder ofta på varken mina djur eller annars.

-Postnatal

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.