Kattungar till salu/sökes

Siames sökes!

2014-05-07 10:32 #0 av: Rebeccajenny

Jag är ute efter en siames katt! har hela mitt liv vart katt tokig och har 4 älskade maine-coon katter hemma på min pappas gård. Jag bor nu i Göteborg tillsammans med min pojkvän och vill verkligen inte ta med mina katter ner hit för att sedan få bo i en lägenhet när dem är vana att va ute. Jag har läst mycket om siames katter och är helt förälskad, vilken ras!!!!Kär jag och min pojkvän bor i en stor tvåa och vi båda är vana att ha katt då även han har två katter i sitt föräldrar hem.


Så jag testar och ser om det kanske finns någon där ute som säljer siames katt, helst kattunge eller ungkatt då man från grunden får växa samman med katten på ett annat sättGlad

Anmäl
2014-05-07 11:02 #1 av: Lejdet

om drygt två månader har jag tio flygfärdiga kattungar, fyra av dem redan tingade, men se min hemsida:

 www.torparkattens.hemsida24.se

I katniss kull finns det både siameser och balineser

Anmäl
2014-05-07 13:57 #2 av: Lejonhjarta

Vi bor 4 mil öst om Göteborg och har både siames, oriental och sys (seychellois) kattungar tillsalu just nu. :-)

Tänk bara på att antingen bör man köpa 2 eller skaffa en annan katt/kattunge av liknande sort (behöver inte vara rasrent även om dom helst trivs med samma ras) då siameser etc inte mår bra att vara ensamma!

Anmäl
2014-05-07 20:11 #3 av: cerwinvegas

Hej Hittar du inte rätt siames(trots att det så många fina) Så tycker jag att du kan köpa 2 fina orientaler istället Tummen upp. Jag har ett syskon par till salu .Du kan titta på separat inlägg om Skönheter till salu. MVH Ann-Kristin 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.