Avel & genetik

Äntligen allt klart!

2013-08-30 17:22 #0 av: [idaskoog]

Äntligen är min S*Jean Dark Never Winterland "Kiwi" färgändrad och jag har fått hem nya stamtavlan!! Från Sia b21 till sia h21 blev det!! Och sanna mina ord hon besannar alla myter om att sköldpaddor är "tjuriga". Haha,en bestämd liten dam.

I onsdags var jag och fiv+felv-testade både Kiwi och Lejdets katt Holly...det satte verkligen veterinärernas provtagningsteknik på prov. Holly satt som ett ljus och var jätteduktig men Kiwi skulle självklart ställa till med en scen. Henne fick dom efter 5 stick sätta på en strut och lägga henne i en tvångsväska och vara två personer för att lyckas ta provet. Herregud vad Kiwi kan vara två olika personligheter i en och samma katt,hemma kan jag göra vad jag vill med henne och hon skulle aldrig göra någon illa men veterinärerna var dumma. Testerna var i alla fall negativa så nu med nya stamtavlan, PRA-tester och fiv/felv-testerna ska min Kiwi och Lejdets Holly båda få kullar förhoppningsvis någon gång till vintern. Hjärta

Tänk vad jag ska ha en fantastisk vinter med massa pip i kattrummet!!!

Anmäl
2013-08-30 18:43 #1 av: Mezzoluces

Me like!!!!! :)

Anmäl
2013-08-30 19:08 #2 av: [lucii]

Härligt :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.