Utställning

Whiskers/værhår

2013-05-24 20:18 #0 av: NoOrilux

Jeg har en kattegutt på 5 snart 6 måneder. Han er meldt på Agderkattens utstilling den 29. og 30. mars i Arendal. Gleder meg masse til dette, MEN nå har han blitt utsatt for litt værhår/whiskers napping fra en annen katt. Hun spiser/brekker av hans værhår. De han har rundt munnen. Han sitter igjen med noen lange noen korte og noen forferdelig korte. Han virker ikke til å bry seg.. 

Det jeg lurer på er har dette noe å si for utstillingen? Bør jeg trekke han og heller stille han når de har vokst ut igjen?

Anmäl
2013-05-24 21:23 #1 av: [figgelina64]1

det är hans mamma som gör så för att hon tycker han varit lite för vild och skall hålla sig runt "boet". jag har ställt mina kattungar med naggat morrhår och inget som har sagts ngt om så ställ ut honom du, det är helt normalt och vanligt Skämtar


Lycka till Kär


Lisa Prytz SE* Qjou´z

Anmäl
2013-05-25 09:46 #2 av: [S*Cupcakes]

Japp precis som Lisa säger så brukar domarna mest bara skratta lite och konstatera att det finns en "mamma" som är noga med att ta hand om sina barn :) Jag har märkt att det inte bara är mammorna som knipsar morrhår, det är även andra vuxna katter som tycker kattungarna är för bråkiga ibland ;)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.