Humor

Kattens Dagbok

2013-04-10 14:37 #0 av: Robbine

tänkte för dom stackarna som missat denna underbara text!


783:e dagen i fångenskap. Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt. 

Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna. 

I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng. 

Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat. 

På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som ”allergi”. Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.

De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. 

Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven. Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet. Men jag kan vänta. Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias..

Anmäl
2013-04-10 16:09 #1 av: Missannas

En klassiker Skrattar

Dock måste jag säga att "hundens dagbok" stämmer bättre på mina katter, ffa på två av dem... 

Hundens dagbok

8:00 – Hundmat! Det bästa jag vet!
9:30 – En biltur! Det bästa jag vet!
9:40 – En promenad i parken! Det bästa jag vet!
10:30 – Blev kelad och ompysslad! Det bästa jag vet!
12:00 – Märgben! Det bästa jag vet!
1:00 – Lekte på gården! Det bästa jag vet!
3:00 – Viftade min svans! Det bästa jag vet!
5:00 – Middag! Det bästa jag vet!
7:00 – Spelade boll! Det bästa jag vet!
8:00 – Wow! Tittade på tv med folket! Det bästa jag vet!
11:00 – Sov på sängen! Det bästa jag vet!

...Men KatIV borde ha en egen dagbok tycker jag Skämtar

Anna - Moderator & medarbetare Siames iFokus

Anmäl
2013-04-10 19:26 #2 av: SacredSouls

Skrattar

Anmäl
2013-04-10 20:53 #3 av: GunillaSverkersson

kul , jag har inte läst det förut

Anmäl
2013-04-10 22:03 #4 av: cillaroten

#1 Ja,dom borde ha en egen!! För dom är inte som andra Skrattar

Men får nog hålla med om att även mina stämmer mera in på hundens dagbok,för det mesta är just..."Det bästa jag vet" Skämtar

Anmäl
2013-04-10 22:05 #5 av: Nebel

#1
Håller med dig om att Kat IV bör ha en egen dagbok! Finns ju flera här inne som tycks ha både härlig humor och ordets gåva så vad månde bliva ;)?!!

Anmäl
2013-04-15 10:52 #6 av: [lucii]

Hörde den på rix godmorgon zoo "katten och hundens dagbok". Finns på youtube om jag inte minns fel :)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.