Omplacering

Siameshona omplaceras

2012-12-05 11:04 #0 av: LottaX

Vår Svartsköldpaddsmaskade  siameshona ”Nezzie” söker nytt hem.

Hon är 2,5 år, klok och mycket tillgiven, öppen till sitt sätt och socialiserar gärna med såväl två som fyrbenta. Tyvärr har det blivit konflikt i flocken med annan honkatt vilket gör att vi önskar ett nytt varmt hem till henne där man kan erbjuda ett kärleksfullt och innehållsrikt liv. Hon vill helst ha en kattkompis, företrädesvis en hankastrat, alternativt bo hos någon som är hemma för det mesta och har tid att aktivera henne. Nezzie har en kastrerad siameskamrat här hemma som kan flytta med henne om man inte redan har en annan katt.

 Nezzie kommer från vår egen uppfödning,  är vaccinerad, har försäkring i Agria, märkt med mikrochip, stamtavla i SVERAK  och är givetvis kastrerad. Hon är mycket van vid hundar och snäll med barn, men vi önskar ett hem med inte alltför små barn om man inte har tidigare erfarenhet av katt.

 Om du tror att du kan erbjuda vår goa tjej det liv hon så väl förtjänar så skriv gärna ett mail och berätta lite mer om dig själv och vad du kan erbjuda.

 S*Ajixmex

Uppfödning av siames och oriental

 www.ajixmex.com

Lotta e:post lotta@ajixmex.com

Anmäl
2012-12-05 12:14 #1 av: kalindas

Var någon som sökte en kompis till sin OSH hane för en vecka sedan. Kolla om du hittar den länken. Kanske hade varit nåt?

 

Anmäl
2013-02-11 16:32 #2 av: [veronica96]

Hejsan! Vi söker en kompis till våran orientalhona som nog är lite ensam, vi har hund men det är nog inte tillräckligt för våran lilla ögonsten! Vi tror hon skulle må väldigt bra om hon hade en kompis i hennes egen storlek som hon kan leka och jaga med! 
Då det är lite jobbigt med ekonomin just nu så har vi inte råd att lägga ut så mycket pengar på en kompis till henne just nu.. :( Men hemmet är väl viktigare än priset? 

Tror ni att ni har en kompis till våran ögonsten? hör av er!!

Email: virre748@hotmail.com

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.