Avel & genetik

Upprörd över blocketannons

2012-10-11 21:20 #0 av: mylicharlie

Hej.. Jag är så upprörd. Brukar ibland kika på blocket om det finns sia/orientaler till salu. Även om jag inte ska köpa kan det vara kul att se. Hur som. Det finns en kvinna i Tyresö i Stockholm som säljer blandisar sia ragdoll norsk skogskatt för 3000, tidigare 4500 kr. Hon har inte ens hunnit sälja av sin först kull då hon verkar ha en hona kvar, innan hon lägger upp nästa. Detta är inte ok! Det kanske är fel av mig att dra egna slutsatser trots att jag inte känner henne men det känns som hon har en hona som hon nästintill avlar sönder och samman! :( man får väl bara ta Max två kullar per år? Hur långt emellan ska det vara mellan varje kull?

Anmäl
2012-10-11 21:43 #1 av: Wand

Två kullar per livstid låter mer vettigt än två kullar per år... 

Förstår sedan inte heller varför hon ska korsa dessa raser OCH sälja dem så dyrt. Nu kan ju inte ett liv mätas i pengar - men du/ni förstår förhoppningsvis hur jag menar...

Hon är nog bara en sådan som vill kunna lägga ut bilder på sina sööööta kattungar på facebook och sedan få in lite pengar.

Tråkigt, sådant där.

Power is when you've got all the justification to kill,  and you don't

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.