Berättelser

Uppdatering om Joy

2012-09-28 09:34 #0 av: Helenaf76

Det går frammåt här hemma.

Hände dock en olycka i lördags när Villemo jagade och Joy for in i något. Hade jätte ont lilla skruttan så det blev en tur till veterinären där det konstaterades lårkaka (fast över revbenen). :-( Lilla skruttan <3

Men efter det har det varit relativt lugnt. När Villemo varit på gång har jag satt på henne en tratt för att bryta mönstret. I går blev det ingen jakt alls och än så länge inte idag heller. Tror dock inte att de kommer försvinna helt men förhoppningsvis mildras lite.

Villemo, Joy och Sverker äter blötfoder från samma tallrik och igår fick Joy t o m en puss av Villemo när de åt. <3 Så det ska nog gå vägen det här. Kommer ta tid och kanske inte bli helt dödskompisar men bara de tolererar varandra.

Joy sover fortfarande i sängen hos oss och de andra två instängda. Husse har äntligen vant sig vid att ha kisse i sängen :-), har passat på att förklara att Joy antagligen alltid kommer sova hos oss och inte vara med de andra på natten. Man får ju ta tillfället i akt ;-)

Joy är lite skivig i pälsen på bilden, hon har ont i sidan och har precis fått smärtstillande.

Önskar er en skön helg.

Anmäl
2012-09-28 17:49 #1 av: MalinL

Vad skönt att det går frammåt. önskar god bättring till Joy!

Anmäl
2012-09-29 10:09 #2 av: Nilla

Härligt! Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.