Omplacering

Orientalblandis behöver ett hem NU!

2012-09-10 22:52 #0 av: [strawberrygash]

Yumi är en 2-årig supergosig orientalblandis som letar efter ett eget hem. Hon bodde hos oss i några veckor i somras, men kom inte överens med vår andra katt och försvann. Sedan dess har hon flyttat runt bland våra grannar, men ingen har möjlighet att ha kvar henne. Vi har frågat alla vi känner och satt ut annonser, men det är ingen som vill ha henne. Nu börjar det bli kallt och hon har ingenstans att bo. Snälla, kan du öppna ditt hem för Yumi? Hon kommer att ge dig så otroligt mycket kärlek!

Hon är både inne- och utekatt, men bajsar och kissar ute. Hon behöver få vara ensamkatt. Hon är steriliserad. Hon fungerar bra ihop med barn. (Hon älskar liksom ALLA människor!) Hon finns i norra Västergötland.

Varmt och med försiktiga förhoppningar,

Lina & Yumi

2012-09-12 KATTEN HAR FÅTT ETT HEM

Anmäl
2012-09-11 08:28 #1 av: Nilla

Vi har normalt inga huskattsannonser på vårt forum, då detta är en intressesajt för Siames och Oriental. Men ibland får man göra ett undantag. Det handlar nu om en liten katt i nöd och självklart får du annonsera hos oss.

Håller tummarna för att hon hittar hem innan kylan kommer. Har hon oriental i sig, kan det hända att hon saknar underull. Orientalen är inte lämpad för vårt klimat och klarar följaktligen inte heller kyla.

Övervägande del av vår medlemsskara har innekatter. Kanske någon som bor ute på landet, behöver en liten kompis till sina katter? :)

Anmäl
2012-09-11 09:29 #2 av: [strawberrygash]

Tack!

Ja, hon är väldigt slank och smal i kroppen - otroligt fin!

Hon ska absolut bo på landet! Hon skulle säkert även passa som stallkatt, bara hon har en varm sadelkammare att gå in i.

Anmäl
2012-09-11 19:47 #3 av: Nilla

Nej, inte som stallkatt. Jag önskar henne ett bättre hem än så. Var noggrann med hemmet och ta betalt för henne. Då sållar du bort "mindre seriösa" och de som bara vill ha en stallkatt. :)

Anmäl
2012-09-11 19:51 #4 av: kalindas

Speciellt om hon har problem med njurarna, så är inte stallkatt de rätta hemmet för henne.

 

Anmäl
2012-09-11 21:51 #5 av: Nilla

Katten har fått ett hem. Vi låter tråden försvinna.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.