Avelshane finnes/sökes

Blåmaskad siamesflicka söker dejt!

2012-06-10 18:46 #0 av: vita_lamm

S*Sweet Wishes In Front of Me (e. Beau Monde Al Capone, u. Concinnus Sewwt Child O Mine, stamtavla: http://pawpeds.com/db/?a=p&id=953228&g=4&p=sia&date=iso&o=ajgrep) söker en PRA-fri sia eller osh-kille för en trevlig träff.

"Toscana" är en ärtig brutta med fart och fläkt som gillar mysiga hemmakvällar, lantliv och att leka, mest med killar, men vippor och sånt går också för sig.

Toscana är inte så nogräknad av sig, men matte och husse har vissa krav på hennes älskare. Han måste vara PRA-fri, eftersom Toscana är bärare, också i övrigt frisk, såklart, och han måste ha en rolig personlighet och bra temperament samt vara allmänt snygg.

Toscana vill helst av allt para sig omgående, men om en MYCKET intressant hane är på tillväxt, tex., kanske fröken kan hålla på sig ett slag...

 

Toscana finns i Stockholm just nu, resten av sommaren kommer hon tillbringa i Jämtland, så trevligast vore om hanen finns någorlunda nära geografiskt.

 

Se mer om oss och Toscana på sramalama.blogspot.com och maila matte om du har ett hanförslag!

milomarie@gmail.com

Anmäl
2012-06-10 20:02 #1 av: Fielie

http://pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:953228;2:810608&g=4&p=sia&date=iso&o=ajgrep

kombinationen med min hane skulle se ut så här

Goofy är en siames foreign white,fri från pra, har hörselintyg, testad för fiv/felv och blodprov njur och levervärden ua.

bilder finns på

http://www.snabber.se/web/matreiyas/

 

lycka till med jakten:)

Sofie

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.