Utanför ämnet

Britter.ifokus?

2012-04-10 07:46 #0 av: iampinkbear

(Postar även detta på katter/andra kattraser.ifokus.)

Jag har letat runt ett tag nu eftersom jag ville minnas att det fanns en iFokus-sida för Brittisk korthår/långhår men antingen minns jag fel eller så har den aldrig funnits eller funnits men lagts ner. 

Jag tycker att det är lite synd att det inte finns en egen sida för britter när det länge varit en av de populäraste raserna i landet. Vad jag sett så har många, både här på katter.ifokus och på de andra rasernas sidor, britter så det borde ju inte vara brist på "underlag" i form av aktiva medlemmar och skribenter som är orsaken till att det inte finns något eget forum för oss.

Min fråga nu är om några andra här inne skulle vara intresserade om det startades en sådan sida och om någon även skulle vilja vara värd/medarbetare där?

Jag har själv ingen som helst erfarenhet av att dra igång eller jobba med iFokus-sidor men jag skulle nog kunna offra mig om det innebar att vi fick ett eget forum, vore kul om även fler ville haka på. Glad

Anmäl
2012-04-13 19:48 #1 av: Nilla

Tycker det låter som en alldeles utmärkt idé att starta britter.Ifokus. Du behöver en sajtvärd ( tex du själv) och någon/några medarbetare.

Vem som helst kan starta en intressesajt och det finns hjälpsidor där man kan får råd och stöd. Jag har inte själv erfarenhet av att starta ett forum från scratch och inte heller av britter. Sök dig till likasinnade och fråga om någon är intresserad.

Det är inte så svårt att sköta ett forum, men du behöver lägga massor av tid i början - se till att det finns intressanta artiklar och samtalesämnen som engagerar. Lycka till!

Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.