Koka kött
Jag får lite då o då rens från köket på jobbet. Det kan vara både fläsk, nöt o kyckling. Jag brukar koka det o sen frysa in. Finns det något man kan göra och/eller tillsätta för att göra det ännu bättre i näringssyfte o smak? De gillar det redan som det är men det är ju kul att bjuda på lite extra gott när tillfälle finns :)
Ger du torrfoder eller burkmat upptill och inte tänker göra egen kattmat. Så blir nog katterna bara glada att få extra mumsigt att äta. :-)
/Elisa
Laktosfri gräddfil mums tycker mina.
Råa kycklinghjärtan, både nyttigt och uppskattande.
Sluta koka köttet så blir det bättre i näringsinnehåll
Fråga dig själv varför du kokar?
Finns ingen anledning till att göra det..
Rå äggula är också bra godis!
#2
Det skulle inte jag rekommendera eftersom mjölkprodukter är allergiframkallande för katter, även laktosfria (eftersom det är proteinet de blir allergiska mot).
Hälsningar Sarah Siverman, fd. sajtvärd BARF I Fokus
www.BARFmycat.com, kontakt: Sarah@BARFmycat.se
~ Ej längre aktiv på iFokus ~