Kusinraser

Hårman på Balines?

2009-10-09 22:12 #0 av: RedPoison

Hej!

Jag har en balines hona som fyller ett år den 27 nov.

Jag undrar om hon också kommer få en pälskrage på bröstet? Tycker det ser ut som att hon har tjockare päls runt halsen men det är inte längre än resten av hårt runtikring :)

Har sett endel balineser som har det, beror det på hur gamla de är eller är det olika om de får kragen eller inte?

Anmäl
2009-10-09 23:08 #1 av: kalindas

Kan egentligen inget om Balineser. Men jag "tror" att hanarna oftare har längre och tjockare päls än honorna. Honorna får därför mindre krage.

Så är det på Colliehundar i alla fall...Flört

Anmäl
2009-10-09 23:28 #2 av: ramithi

Det er ikke sikkert hun får det. Jeg hadde en brunpadde balijente nesten lik din hun hadde ikke krage, men hennes bror som forsatt er still going strong 9 år han har veldig fin krage og hanns søster har ikke verken krage eller mye pels. Har også ei sjokopadde hun har litt krage. Du kan gå inn på min hjemmeside å se på mine balier http://www.ramithi.no

Og om du vil kan du godt sende meg en mail min adresse ligger på hjemmesiden.

Anmäl
2009-10-10 18:10 #3 av: Lejdet

Jag har ju två Balineser och min ex-svärmor har även mamman till min Rossi. Tjejerna verkar få mindre päls än hanarna men när det gäller krage så är det nog inte så vanligt alls när det gäller Balineser, deras längre hår finns mest på svansen och bakhasorna och under magen enligt min erfarenhet.

Rossi har mycket hår under magen och en rejäl plym till svans, för övrigt är han ganska semilånghårig.

Anmäl
2009-10-10 19:44 #4 av: Attacks

Kastrater har ofte mye lenger pels uansett rase av dem som er langhårigeGlad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.