2007-03-05 04:13 #0 av: Celia

Som medlem har du möjlighet att helt gratis annonsera under - Avelshane finnes/sökes, Kattungar väntas, Kattungar till salu samt Omplaceringar.

Samtliga annonser som läggs upp kommer att låsas för inlägg och möjligheten till frågor och kommentarer är därmed borta. Var därför nogrann med att ange hur du vill bli kontaktad. T ex genom PM här på sajten, via e-post eller enbart via telefonsamtal.

Rubriken är viktig, eftersom det är den som syns i inlägg-slistan. Välj något som direkt berättar om t ex vilken ras det annonseras om/efter.

I själva inlägget kan det vara bra att lämna information om färg, kön, antal, föräldrar, meriter, födelsedatum, var i Sverige du bor och en länk till din hemsida vid kontaktinfo (glöm inte e-postadress/telefonnummer eller hänvisning till PM här på iFokus, beroende på hur du vill bli kontaktad).

Om ni önskar diskutera t ex kattungar som annonseras, gör detta i forumkategorin 'Kattungeprat'.

OBS! Det är endast registrerade medlemmar här på siames.iFokus som kan annonsera.

Om du önskar ändra något i annonsen så är det bara att sända ett PM till mig så fixar jag detta. När katterna har funnit nya hem eller om hankatten är kastrerad, vänligen kontakta mig för borttagande av annons.

Varmt välkommen att annonsera :)
/Celia

  

Av: Celia

Datum för publicering

  • 2007-03-05