Utanför ämnet

Aktivitetsundersökning.

2008-01-17 13:34 #0 av: Nilla

Nu kör vi igång en stor undersökning för, att försöka kartlägga medlemmarnas aktivitet på sajten. Är du en av dem som nöjer dig med att titta in någon gång ibland eller är du såpass "beroende" av vårt forum, att du t o m smygsurfar på din jobbdator?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I Undersökning nr I tittar vi på vilka tider på dygnet våra medlemmar är online. Sitter du uppe på nätterna och ugglar eller är du uppe med tuppen?

En del smiter kanske in på arbetstid och kollar läget. Rensar du temporära filer och cookies på jobbdatorn, för att chef och kollegor inte ska uppmärksamma ditt "Siames IFokus-beroende"?

I Undersökning nr II försöker vi ta reda på hur ofta våra medlemmar är online. Är du inne varje dag eller tycker du, att det räcker det med en gång i veckan för att hålla sig á jour?

I Undersökning nr III tar vi reda på hur många medlemmar som aktivt deltar i forumet och hur många som väljer att vara passiva.

*Passivt medlemskap syftar på medlemmar som regelbundet besöker sajten, aktivt läser det som skrivs, men som väljer att inte delta i diskussionerna.

Nå, hur  ligger det till egentligen?

 

Undersökningen är uppdelad på 3 röstningstrådar och har samma bild för att lätt kännas igen.

Kom ihåg att röstningen är helt anonym och att ingen kan se vem som röstat på vad. Det är viktigt, att så många som möjligt deltar i undersökningen. Resultatet kommer senare, att redovisas i separat tråd.

Klicka på ett av alternativen, så är du med!

OBS! Om undersökningstrådarna försvinner, hjälps vi åt att putta upp. Denna artikel är låst för inlägg.

Av: Nilla

Datum för publicering

  • 2008-01-17
Anmäl
2008-01-17 17:02 #1 av: paivi

Svarat på alla - förstås ;)

Anmäl
2008-01-17 17:04 #2 av: Nilla

Jag också! Tack för att du puttar upp tråden, så även "kvälls & natt-surfarna" kan ta del av vad vi ägnar oss åt dagtid här på forumet...

 

 

Anmäl
2008-01-17 23:06 #3 av: Nilla

Hallåååå, kvällssuddare och nattugglor...don´t forget to wote!!!

 

 

Anmäl
2008-01-18 17:36 #4 av: Canoodles

putt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.