2008-06-08 19:40 #0 av: Nilla

Siames i Fokus önskar alla medlemmar en riktigt trevlig sommar. Vi hoppas på en sommar med många varma soldagar och svalkande dopp...

 

Under sommaren kommer Siames i Fokus att ligga lite lågt dvs inga nya artiklar eller diskussionsämnen kommer att införas av sajtvärd eller medarbetare.

Sajten är dock alltid öppen för diskussion och samtal medlemmar emellan och månadskatten införs som vanligt vid varje månadsslut.

Sajtvärden finns tillgänglig via PM och besöker sajten minst 1 ggr/dag. 

 

* Sommartävling!

Vi förbereder oss också för en liten sommartävling och efterlyser en sponsor som kan tänka sig bidra med ett förstapris. Kanske tillverkar du något själv som du tror, att medlemmarna kan ha nytta och glädje av eller har du fyndat någon rolig kattpryl under sommaren? Skicka mig ett privat pm så fort som möjligt. 

Så passa på redan nu, att fota din katt med tema "Sommar"!

 

* Medarbetare sökes inför hösten.

Aktiv och engagerad medarbetare sökes till sajten. Du bör vara bra på svenska språket och kunna utrycka dig väl i skrift.

Det handlar inte om att sajtvärden har tröttnat, tvärtom, men lite avlastning i form av intressanta artiklar, redigeringshjälp och lite fräscha idéer välkomnas! Tillsammans gör vi Siames i Fokus till ett aktivt och intressant forum att besöka.

* I denna tråd finns det plats för sommarhälsningar! Infoga gärna somriga kattbilder...men glöm inte att spara den finaste till tävlingen.

 

Hälsningar Nilla/sajtvärd

Av: Nilla

Datum för publicering

  • 2008-06-08