Annons:
Etikettmånadens-katt
Läst 10171 ggr
SacredSouls
7/1/13, 8:17 PM

Månadens katt

Månedens katt for Juli er en herlig frøken ved navn Selma

Jag heter Selma och är en brun tabbymaskad siames tjej på 8 månader. Jag föddes i Alingsås hos S*Limericks där mina föräldrar hämtade mig. Jag visste att de skulle komma den dagen så jag gjorde mig extra fin och satte på charmen.

Min matte föll som en fura när jag satte mig på köksbordet och tittade på henne och spann. Dom verkade så snälla och jag fick följa med dom hem, vi åkte bil i flera timmar och jag sov som en stock i mattes knä hela vägen. 

När vi kom hem var där en tjej där som heter Ellen som är en blå oriental. Hon var lite småsur den första veckan sen charmade jag in mig hos henne också och nu är vi de bästa vännerna.

Jag bor i ett stort hus med många rum och har gott om plats att härja runt på. Jag älskar att springa och här är högt i tak och många roliga ställen att klättra på. Min matte köpte en elementsäng till mig och en till min kompis Ellen, vi älskar att sova där fast vi sover helst tillsammans. 

När jag kom till min matte och husse var jag väldigt tyst och matte undrade om det var ngt fel på mina stämband. Det var det inte, man kan säga att jag inte riktigt hade hittat min röst än. Det har jag nu och nu pratar jag mest hela tiden. Min röst är inte så där hög och gnällig som Ellens utan mer behaglig. 

Jag har många intressen och det finns massor att göra i mitt hem. Jag har en väldans massa leksaker som min mamma har köpt till mig och Ellen, min favorit är en orange mus som jag älskar att leka med. När jag sitter i sängen kastar matte musen och jag hämtar den, då säger matte att jag är jätteduktig och jag älskar att få beröm. På dagarna säger matte att jag sover mest för jag håller igång på nätterna. Ellen och jag brukar vakna vid 4 på morgonen, då börjar vi leka och jaga varandra. Matte som inte är en morgonmänniska tycker det är jobbigt och alldeles för tidigt så hon brukar låtsassova men jag vet att hon är vaken, oss lurar hon inte :)

Jag får mycket motion i mitt hus då jag och Ellen springer mycket, vi gillar att jaga varandra. Det bästa är när vi busar under överkastet. Min matte säger att hon betalade dyra pengar för det överkastet och att vi har dragit upp en massa trådar men ändå låter hon det ligga kvar. Så ni förstår att hon tycker väldigt mycket om oss. Vi får göra nästan allt och vara överallt. Det finns inget som är förbjudet i mitt hem.

 Jag gillar att tugga på blommor och matte kom nyligen hem med två stora olivträd, så spännande!  Jag gjorde mig så lång jag bara kunde och nådde precis upp till grenarna. Där hängde jag och bet i bladen. Jag fick blomsterjord under tassarna också som jag drog omkring med så matte var tvungen att sopa varje dag. En dag var olivträdet borta, matte hade satt ut det på vår uteplats. Istället kom hon hem med rosor i plast som hon satte i en vas, det gick inte alls att tugga på dom men ni kan tro att jag försökte. Som ni förstår har vi inga riktigt växter i vårt hus.

 När det blir kväll hemma i mitt hus går vi och lägger oss samtidigt, då gillar jag att krypa ner under matte och husse täcke. Jag ligger oftast bakom rumpan på matte och efter halva natten när Ellen trängs kryper jag över till husse. Jag älskar att vara nära och är en riktig mystjej säger husse. 

Jag spinner när de tittar på mig och jag får så mycket uppmärksamhet. Husse går ofta omkring med mig på armen och då ligger jag och spinner och tittar honom i ögonen. Jag tror att han känner sig utvald för ingen av mattes katter har någonsin brytt sig så mycket om honom som jag gör. Min husse har en dotter också som jag tycker mycket om, jag sitter ofta hos henne när hon surfar på sin dator, jag tror att hon tycker att det är trevligt med lite sällskap. Hon gillar att bära runt på mig, jag har tur för jag har så många som bryr sig om mig. Jag blir så glad när hela familjen är hemma, då mår jag som bäst.

Tack för att jag fick bli månadens katt, jag tycker själv att jag har utseendet för mig. Min pappa är dessutom kändis, han har vunnit en massa tävlingar för att han är så snygg. Han heter Hooked on a feeling, ni har säkert sett bilder på honom. Jag brås nog på honom tror jag. Kramar från mig, Selma.

Tusen takk for de herlige bildene og historien om vakre Selma. Like pen som pappan sin,det er hun sikkert og visst.Tusen takk for at vi får ha deg som sommerkatten vår her på Siames i Fokus.

God sommer fra alle oss

Line - Moderator & Medarbetare Siames IFokus

Annons:
Carlitos
7/1/13, 9:38 PM
#1

Grattis Selma till månadens katt! Vilken fin familj och hem du har

kalindas
7/1/13, 10:06 PM
#2

Grattis! :-)

/Elisa

Ellensmatte
7/1/13, 10:51 PM
#3

Tack snälla, Selma är verkligen är en supercharmig tjej och så kelig :-)

MijmuPix
7/2/13, 7:53 AM
#4

Grattis Selma till Månadens katt! Vilka underbara bilder och berättelse om en stor liten personlighet!

Midou
7/2/13, 8:14 AM
#5

Grattis finaste Selma till Månadens katt! Hon är verkligen så vacker ❤️

Missannas
7/2/13, 11:27 AM
#6

Vad kul med en till vacker fröken från Limericks 😃

Grattis söta Selma med familj! 🌺 Både texten och bilderna är fulla av charm! ❤️

Anna - Moderator & medarbetare Siames iFokus

Annons:
Siameshona
7/2/13, 11:37 AM
#7

Grattis tjejen! vilket härligt liv du verkar ha med mkt bus & kel🐱❤️

cillaroten
7/2/13, 1:25 PM
#8

Grattis sötaste Selma från brossan O'Malley med familj ❤️

limericks
7/2/13, 1:55 PM
#9

Kul att se dig här Selma! Hälsningar från släkten i Alingsås :)))

Lejonhjarta
7/3/13, 1:51 AM
#10

Så vacker och så en toppenfamilj du skaffat dig.❤️ Grattis till månadens katt.👍

Nilla
7/3/13, 11:42 AM
#11

Underbar, underbar, underbar!!! Grattis till månadens katt! Vi som älskar tabby blir speciellt glada. 🤪

Nilla - Moderator & medarbetare Siames IFokus

grandma
7/3/13, 8:14 PM
#12

Åh du är så underbart söt Selma och nu förstår jag varför. Tyckte väl att du påminde om min storfavorit bland alla favoriter, O´Malley. ❤️

   "   Att alltid vara en liten smula barn, det är att vara verkligt vuxen. "

                           // Nalle Puh// 

GunillaSverkersson
7/4/13, 4:01 PM
#13

Grattis till en tjusig månadens katt

Vi har långhåriga kattungarKyss hos oss   www.broddans.se Glad

Annons:
Ellensmatte
7/4/13, 8:16 PM
#14

Tack för alla vänliga kommentarer, Selma är en helt underbar personlighet. Gladare katt får man leta efter, hon springer inte, hon skuttar fram. Underbart lynne :)

Kram på er Cilla och tack Anna på Limericks för att du gav mig förtroendet att få ta del av en underbar liten krabat :)

Garmabias
7/6/13, 10:36 AM
#15

Grattis till en söt och mycket charmig månadens katt!

Frasse Quiche
7/7/13, 7:04 PM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#16

Så fin!Så lik vår Frasse!Dom har samma pappa

Ellensmatte
7/9/13, 12:53 PM
#17

Fina Frasse, så lika :-)

Nebel
7/18/13, 5:07 AM
#18

Har inte varit här inne på ett tag. Blev förtjust när jag såg att er vackra och charmiga "go-höna" Selma var månadens katt-stort grattis!

tuska
7/30/13, 8:40 AM
#19

 Selma är fin och så fina blå ögon. Grattis att få vara Juli katt.

Nilla
8/1/13, 11:07 AM
#20

Tack för att vi fått njuta av detta vackra ansikte på vår startsida under juli månad. ❤️

Nilla - Moderator & medarbetare Siames IFokus

Annons:
lynxlo
8/1/13, 3:21 PM
#21

Hon är så söt, vilken go kisse! Fina Selma, grattis bättre sent än aldrig!

Lo- Moderator och Medarbetare Siames IFokus

Upp till toppen
Annons: